Home
Feesten
Paella
Home Cooking
Recepties
Verhuur materialen
Contact
Gastenboek

Home Cooking

Een kok aan huis, u heeft er hoogstwaarschijnlijk al van gehoord…

Wikkes' Food Sensation zorgt ervoor dat al uw etentjes thuis zonder kopzorgen zullen verlopen.


Een intiem etentje, vrienden over de vloer, een familiefeestje, een barbecue of een zakendiner bij u thuis? Voor elke gelegenheid kan u beroep op ons doen. Een kok aan huis biedt tal van voordelen:

- U blijft in een vertrouwde omgeving en alles wordt voorzien naar uw wens.

- U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de reservatie in het restaurant. Ook om die vervelende ober die jullie buiten kijkt omdat het sluitingsuur al voorbij is, hoeft u zich voortaan niet meer te bekommeren!

- Ook financieel doen er zich een aantal voordelen voor. De wijnen die u soms
4-dubbel van de aankoopprijs betaalt, de frisdranken,… u kan de rekening wel maken! Of u voorziet deze nu zelf of wij zorgen hier voor aan een betaalbare prijs. Bovendien bepaalt u zelf op voorhand het budget voor wat het eten betreft.

- Uw boodschappenlijstje puilt uit van ingrediënten die u in het kookboek van uw favoriete gerechten zag staan, maar spijtig genoeg kan u ze niet terugvinden in de talrijke winkels die u bent afgelopen. Wij zorgen voor alle ingrediënten van uw favoriete gerechten!

- Ook om de afwas, die u de volgende ochtend aankijkt, hoeft u zich niet meer te bekommeren. Wij laten uw keuken netjes achter…

U ziet, een kok aan huis biedt tal van voordelen. Bovendien is alles optioneel. U bepaalt wat kan, enkel koken aan huis, full-service (incl. bediening), allemaal geen probleem want het is koken op uw maat!

U weet trouwens steeds op voorhand wat dit avondje u zal kosten. De prijs van het menu en eventuele supplementen wordt steeds op voorhand bepaald. Ook weet u op voorhand wat de prijzen zijn van de door ons voorziene dranken, enkel hier is het nog afwachten welk verbruik er is. U betaalt uiteraard slechts voor het aantal verbruikte dranken. U zal dus achteraf niet voor verrassingen komen te staan als u de rekening gepresenteerd krijgt!

Op voorhand maken we een afspraak om te komen kijken naar de keuken en het materiaal. Eventueel brengen we extra materiaal mee
(voor groter materiaal tegen een toeslag)